Petra BouwmansPetra Bouwmans (1960) is in 1989 afgestudeerd in Klinische en Gezondheidspsychologie aan de Rijksuniversiteit te Leiden.
Na haar studie heeft ze de postdoctorale opleiding voor Klinisch psycholoog/Psychotherapeut gevolgd. Ze heeft zich gespecialiseerd in Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie, Aandachtsgerichte Therapie, EMDR en Sensori Motor Psychotherapie. Ze behandelt angst-, depressieve- , lichamelijk onverklaarbare klachten en trauma´’s. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek en diagnostiek en behandeling van A.D.H.D. bij volwassenen. Ze is aangesloten bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie als supervisor en leertherapeut. Als docent is verzorgt ze jaarlijks de basisopleiding cognitieve gedragstherapie voor afgestudeerde psychologen.

Registraties

Naast Psycholoog NIP is mevrouw Bouwmans geregistreerd als Klinisch Psycholoog (BIGnummer 39046198125) en Psychotherapeut (BIGnummer 59046198116). Ze is lid van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCt), de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychotherapeuten,  de Federatie van Gezondheidspsychologen en Psychotherapeuten, de  Vereniging EMDR Nederland en het Kennisnetwerk ADHD.

Bekijk het kwaliteitsstatuut van Petra

Aanmelden?